duminică, 5 aprilie 2015

SAM 2015

Salonul Auto Moto 2015 din Bucuresti se anunta un motiv serios pentru o plimbare motorizata in grup, insa tovarasii mei de drum s-au "scuzat" rand pe rand din cauza vremii capricioase din ajun.
Dimineata, afara sunt 3 grade, insa ma decid totusi sa plec singur si-l scot la 9 din garaj pe Pagas, care fornaie nemultumit ca i-am intrerupt somnul de frumusete pe care-l savura de 2 saptamani incoace.
Valea Oltului e o surpiza frumoasa, soarele straluceste si termometrul arata 8 grade. Asa da! Ajung inainte de Pitesti la locul unui accident urat, unde sunt nevoit sa astept jumatate de ora sa se elibereze drumul, apoi ii dau bice pe autostrada sa recuperez si la 1 sunt la targ.
Aici vremea e perfecta acum, parcarea e plina de motociclete, iar inauntru o frumoasa colectie de masini clasice si rare. Fac cunostinta si cu Triumph Tiger XCX si Ducati Scrambler, noutati absolute, pe care abia asteptam sa le vad "in carne si oase". Mai tarziu accept invitatia colegului Mihai de a ma caza la el si inchidem impreuna ziua cu cativa amici in centrul vechi al capitalei in fata catorva halbe de bere.

Multumesc Mihai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu